• TÜRKİYE CUMHURİYETİ ORGANİK TARIM SERTIFIKASI

    Organik gıda ürünleri T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından belirdi 20 Kontrol ve Sertifikasyon Kuruluşu tarafından belgelendirilmek ve Türkiye Cumhuriyeti Organik Tarım logosunu yönetmeliğe uygun olarak etiket üzerinde taşımak zorundadır. Bu logoya sahip olmayan gıda ürünleri “organik” değildir.

  • CERES SERTİFİKASI

    CERES, 2004 yılından bu yana organik tarım ve gıda işleme, gıda endüstrisi için iyi işleme uygulamaları, organik tekstil ürünleri ve sürdürülebilir üretim alanları için kontrol ve sertifikasyon hizmetleri sunmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti Organik Tarım yasasına uygunluğunu denetler ve sertifikalandırır.

  • AB ORGANİK SERTİFİKASI

    AB organik logosunu taşıyan tüm ürünler, organik tarım konusunda söz konusu AB tüzüğü uyarınca üretilmiştir. Bu nedenle, bu ürünler yiyecek içecek kökeni ve kalitesi ile ilgili hususlarda tüketicilere güven vermektedir. Avrupa Birliğinde üretilen tüm organik tarım ürünleri bu logoyu taşımak zorundadırlar.

  • BIO-SIEGEL SERTİFİKASI

    Bu sertifika organik bileşenlerin içeriği %100 organik olan, sadece AB Organik Tarım Yönetmeliği kapsamında üretilen ürünlere işaretlemek için izin verilir.

  • LACON SERTİFİKASI

    Lacon, Almanya ve tüm dünyada organik tarım ve organik gıda üretimi ile ilgili çeşitli alanlarda sertifika hizmeti sunmaktadır. İlgili ulusal ve uluslararası standartlara göre ihraç ithalatını düzenler ve denetler.

  • BAUM SERTİFİKASI

    Dünyada birçok bağımsız organik tarım sertifakalandırma ve onaylama kuruluşu, organik tarımda ekim, büyütme ve hasat bölümlerini bir bütün olarak değerlendirip, gerekliliklerin sağlanması durumunda firmaları yükümlülüklerini yerine getirdiği için sertifikalarla ödüllendirir.

  • NO GMOs SERTİFİKASI

    2007 yılında ABD ve Kanadalı genetiği değiştirilmiş organizmaları barındırmayan gıdaların üreticilerinin başlattığı “NON-GMO” projesi neticesinde ortaya çıkmış ve şuan bir standarda kavuşarak kullanılmaya başlanmıştır.

  • IFS FOOD SERTİFİKASI

    IFS standartları uluslararası gıda, ürün, hizmet dalında önemli rol oynar. Müşteri ile mutabık özellikleri dahilinde sertifikalı IFS standartları işletmelerin uyumlu bir ürün üretmek ve iyileştirme süreci ile ilgili olan tüm süreçleri iyileştirmek amacındadır.

  • QS SERTİFİKASI

    QS düzeni et ve et ürünleri için çapraz aşamalı kalite güvencesini sağlar. Bu beslemeyi inceleyerek başlar, sığır ve kümes hayvanlarını bu sürece dahil ederek incelemeye devam eder. Ürünlerimiz QS sertifikalıdır.

  • HACCP SERTİFİKASI

    HACCP sistemi kuruluşların, gıda güvenliğini etkileyen tehlikelerin analizine, gıda üretim sürecinde kritik kontrol noktalarında kritik kontrol limitlerinin sistematik olarak tanımlanması ve uygulanmasına odaklanmalarını sağlamaktadır.

  • AGRICILTURE BIOLOGUQUE SERTİFİKASI

    1985 yılından bu yana Fransa tarım bakanlığı tarafından Fransa’nın organik ürün standardıdır. Bu logoyu taşıyan organik ürünler %100 organik içerikli olmak ve Avrupa Birliği içerisinde üretilmek zorundadır. Üreticiler EN 45011’e uygun olarak akredite edilmiş bir denetleme kurumu tarafından denetlenir.

  • VEBU ÜYESİ

    VEBU, Almanya’daki en büyük vejetaryen ve vegan canlıları savunucu grubudur. Organizasyon, et tüketimini kalıcı olarak azaltmak ve sağlıklı bir alternatif olarak bitki odaklı bir yaşam tarzı oluşturmak için 1867’den beri çalışmaktadır.

  • DEUTSCHE DIABETES HILFE ÜYESİ

    Kar amacı gütmeyen bağımsız olan kuruluş, diyabet ve ailelerini, doktorlar ve araştırmacılar ve diyabet eğitimi veren kişilerin menfaatlerini bir araya getirir.